Πρωτόκολλα Υγιεινής

Στο κατάλυμα μας όλο το προσωπικό έχει πλήρως εκπαιδευτεί ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, προσφέροντας την δυνατότητα για ξέγνοιαστες διακοπές μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον για όλους τους πελάτες μας.

taletosapartments-room-8-3.jpg

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα - Στούπα

TALETOS: μια οικογενειακή επιχείρηση με φιλική ατμόσφαιρα

βρίσκεται σε απόσταση 250μ. μία από τις ομορφότερες παραλίες της Στούπας (Μάνη – Πελοπόννησος) με πεντακάθαρα νερά και χρυσαφένια άμμο. Πολλές ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ, καθώς και σούπερ μάρκετ και αρτοποιεία βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Το αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Ταλετός.

pool14.jpg

Τα διαμερίσματα μας

Τα διαμερίσματα μας

Ταλετός | Διαμονή στη Στούπα | Μεσσηνιακή Μάνη

5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική παραλία της Στούπας. Το αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας εδώ.

Τα διαμερίσματά μας με θέα στην πισίνα επιτρέπουν στους γονείς να επιβλέπουν ενώ χρησιμοποιούν την πισίνα, ακόμη και από τα μπαλκόνια του διαμερίσματος.

Οικογενειακή επιχείρηση με φιλικό και οικείο περιβάλλον.

Η περιγραφή των δωματίων και οι φωτογραφίες είναι ακριβείς και αφορούν το κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

Οι φιλοξενούμενοι μας αγαπούν

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Τοποθεσία

Τα διαμερίσματά μας βρίσκονται 250μ. από την κεντρική παραλία της Στούπας

Οι γραφικές, ρηχές, αμμώδεις και οργανωμένες παραλίες με τα διαυγέστατα νερά και η μοναδική ποικιλία του τοπίου έλκουν επισκέπτες απ’ όλα τα μέρη του κόσμου.
Μετάβαση στο περιεχόμενο