Πολιτική Online Κρατήσεων/Ακυρώσεων & Τρόποι Πληρωμής

Home / Πολιτική Online Κρατήσεων/Ακυρώσεων & Τρόποι Πληρωμής

Διαδικασία Online Κράτησης 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της online κράτησης, θα παραλάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωση για την προσωρινή δέσμευση της κράτησής σας. Παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων της προσωρινής κράτησης (όνομα, επώνυμο, ημερομηνία άφιξης, ημερομηνία αναχώρησης κ.λ.π.) και ενημερώστε μας σε περίπτωση λάθους.
Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα τα πρώτα 24ωρα μετά την κράτηση να ακυρώσει την κράτηση σε περίπτωση που το δωμάτιο έχει ήδη δοθεί σε άλλο πελάτη τηλεφωνικώς η σε άλλη πλατφόρμα κρατήσεων.
Στη συνέχεια θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας ζητηθεί προκαταβολή ίση με το 30% του συνολικού ποσού. Ακόμα θα σας δοθεί ο αριθμός τραπέζης για να πραγματοποιηθεί η κατάθεση της προκαταβολής. Η προκαταβολή θα πρέπει να κατατεθεί εντός του ορίου ημερών που θα αναφέρεται στην απάντηση. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα.
Μετά την εμφάνιση της προκαταβολής στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την οριστική επιβεβαίωση της κράτησης σας.
Σε περίπτωση λάθους κράτησης ή ανωτέρας βίας η επιχείρηση δεσμεύεται να σας επιστρέψει την προκαταβολή και να προσπαθήσει να βρει ανάλογο κατάλυμα για την διαμονή σας.

Ακυρώσεις – Aλλαγές

Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της κράτησης σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς και θα λάβετε την ανάλογη επιβεβαίωση της αλλαγής η ακύρωσης της κράτησης σας.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης η προκαταβολή δεν επιστρέφετε .

Κανονισμοί ξενοδοχείου

Check in: 14:00 με 15:00 ή κατόπιν συνεννόησης
Check out: 09:00 π.μ. με 11:00 π.μ. ή κατόπιν συνεννόησης

Ώρες λειτουργίας Πισίνας

10:00 με 18:00

Ώρα ησυχίας 14:30 με 17:30 

Μετάβαση στο περιεχόμενο